arriba
Sábado, 25-Xaneiro-2025

 

 
PortadaseparatorOferta educativaseparatorOferta curso 2024-25


Oferta curso 2024-25

O CIFP Compostela conta para o curso 2024-25 coa seguinte oferta educativa:


Matrícula por curso completo (Ordinario)
Oferta completa.
CD1ARG001100 Artes gráficas
CD1HOT001100 Cociña e restauración
CD1HOT001200 Aloxamento e lavandaría
CD2ARG000100 Impresión gráfica
CD2ARG000200 Preimpresión dixital
CD2HOT000100 Cociña e gastronomía
CD2HOT000200 Servizos en restauración
CD2INA000100 Panadaría, repostaría e confeitaría
CD2SSC000100 Atención a persoas en situación de dependencia
CD3HOT000100 Xestión de aloxamentos turísticos
CD3HOT000400 Dirección de cociña
CD3HOT000500 Dirección de servizos de restauración
CD3SSC000100 Educación infantil
CD3SSC000200 Integración social


Matrícula por módulos (Adultos) - Distancia
Oferta completa.
ZSHOT01 Xestión de aloxamentos turísticos
ZSSSC01 Educación infantil
Oferta parcial.
ZSSSC05 Promoción de igualdade de xénero
MP0344 Metodoloxía da intervención social
MP1128 Desenvolvemento comunitario
MP1401 Información e comunicación con perspectiva de xénero
MP1403 Promoción do emprego feminino
MP1404 Ámbitos de intervención para a promoción de igualdade


Matrícula por módulos (Adultos) - Presencial
Oferta completa.
ZMSSC01 Atención a persoas en situación de dependencia
Oferta parcial.
ZMHOT01 Cociña e gastronomía
MP0028 Sobremesas en restauración
MP0045 Ofertas gastronómicas
MP0048 Produtos culinarios
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora
ZSARG01 Deseño e xestión da produción gráfica
MP1417 Materiais de produción gráfica
MP1538 Xestión da produción na industria gráfica
MP1539 Xestión da cor
MP1540 Organización dos procesos de impresión gráfica
MP1541 Organización dos procesos de postimpresión, transformacións e acabamentos
MP1544 Empresa e iniciativa emprendedora
ZSHOT04 Dirección de cociña
MP0498 Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña
MP0500 Xestión da produción en cociña
MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración
MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración
MP0506 Formación e orientación laboral
MP0507 Empresa e iniciativa emprendedora
ZSHOT05 Dirección de servizos de restauración
MP0180 Segunda lingua estranxeira
MP0496 Control do aprovisionamento de materias primas
MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración
MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración
MP0511 Sommelier
MP0512 Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración
MP0515 Empresa e iniciativa emprendedora
Dual intensiva
Oferta completa.
ZMHOT01 Cociña e gastronomía
ZMHOT02 Servizos en restauración
ZSHOT01 Xestión de aloxamentos turísticos
ZSHOT04 Dirección de cociña
ZSARG01 Deseño e xestión da produción gráfica
ZSHOT05 Dirección de servizos de restauración


Desta oferta impártense en Plurilingüe os seguintes ciclos:
D2ARG000200 Preimpresión dixital - Inglés
D3HOT000100 Xestión de aloxamentos turísticos - Inglés
D3HOT000400 Dirección de cociña - Inglés
D3HOT000500 Dirección de servizos de restauración - Inglés

Cursos de especialización
Matrícula por curso completo (Ordinario) - Presencial
CE2HOT005000 Panadaría e bolaría artesanais


XUNTA DE GALICIA, CONSELLERÍA DE EDUCACIÓN, UNIVERSIDADE E FORMACIÓN PROFESIONAL

Ministerio Educación e Formación Profesional

Certificación do sistema de xestión de calidade. Actuación cofinanciada pola Unión Europea.