arriba
Martes, 11-Novembro-2025

 

 
PortadaseparatorNoticias-NovedadesseparatorNoticias-Novedades


acfacreditacionsbibliotecacelebracionsclub-de-lecturaconvivenciacorrespondentesedlgemprendementoerasmusigualdadeinnovacionmatriculaplurilingueprobas-libres
Venres, 16-Maio-2025

Curso de Especialización en Panadaría e Bolaría 2024-25

O alumnado do Curso de Especialización en Panadería e Bolería Artesanal da promoción 2024-25 demostrou o seu talento e adicación creando auténticas marabillas gastronómicas. Desde pans de fermentación longa ata roscas douradas, larpeiras artesanais e delicias de bolaría, cada produto reflicte o traballo, a paixón e o saber facer que se vive nas nosas aulas.

🔹 Fermentación natural e técnicas artesanais.
🔹 Materias primas de calidade para un resultado excepcional.
🔹 Creatividade e tradición mesturadas en cada fornada.

 img#51440



Mais noticias...

XUNTA DE GALICIA, CONSELLERÍA DE EDUCACIÓN, UNIVERSIDADE E FORMACIÓN PROFESIONAL

Ministerio Educación e Formación Profesional

Certificación do sistema de xestión de calidade. Actuación cofinanciada pola Unión Europea.